O nama

Licitar travel svakom godinom prisutnosti na tržištu bilježi sve veći porast stalnih i zadovoljnih putnika što nas veseli i čini nas još više produktivnijim i aktivnijim na tržištu.

Prisutni smo na tržištu od 2018.godine, te velikom ponudom putovanja možem udovoljiti i najzahtjevnijim željama naših putnika. Uz klasična putovanja autobusom, brodom i avionom, ujedno smo specijalizirani i za privatna putovanja kako kombi vozilom tako i autobusom. Možemo Vam iz vlastitog iskustva predložiti i organizirati neka od atraktivnih putovanja koja smo usavršili u potpunosti.

Ujedno se možemo pohvaliti programima putovanja u Zabavne parkove kao što su Gardalanda, Mirabilandia, Legoland, Europa park i slično namjenjena za mlade u sklopu terenskih nastava škole, koje kao pratitelji na putovanju vode iskusni i profesionalni vodiči, te svake godine bilježimo sve veći porast broja putnika kako novih , tako i naših stalih putnika.

Naše ili moje dugogodišnje iskustvo kao turističkog djelatnika, više od 20 godina, tako i turističkog pratitelja turističkih aranžmana, te mnogobrojni zadovoljni putnici su naša ili moja preporuka, te nas kontaktirajte a mi ćemo učiniti sve da lakše donesete odluku o pravom putovanju za Vas ili vaše bližnje.

Posjetite našu stranicu, a mi ćemo učiniti sve da lakše donesete odluku o vašem putovanju. Putovanje je OSTVARENJE VAŠIH SNOVA koju možete ostvariti sa nama!

Obratite nam se s povjerenjem!
Vaš Licitar travel

Naše najpopularnije ture

Za Vas ćemo organizirati izlete, višednevna putovanja u sklopu školskog programa- škola u prirodi, terensku nastavu ili maturalna putovanja, team building programe, poslovna putovanja za Vašu tvrtku ili sindikalna putovanja, bračna putovanja, odlazak na odmor (ljetovanja, zimovanja), prigodna blagdanska putovanja…