NACIONALNI PARK BRIJUNI

Polazak turističkim autobusom u 7,00 sati. Vožnja u pravcu Rijeke, te dalje istarskim ipsilonom do Pule. Predviđeni dolazak u Pulu oko 11,00 sati. Po dolasku PANORAMSKI RAZGLED GRADA, te nastavak razgleda grada pješice u pratnji vodiča: AMFITEATAR, DVOJNA VRATA I GRADSKI BEDEMI, KATEDRALA UZNESENJA BLAŽENE DJEVICE MARIJE, FORUM, GRADSKA VIJEČNICA, AUGUSTOV HRAM, ZLATNA VRATA… Kraći predah, tenastavak vožnje prema Fažani. Po dolasku u Fažanu, ukrcaj na brod do VELIKOG  BRIJUNA. Razgled otoka u pratnji stručnog lokalnog vodiča u trajanju od 4 sata i uživanje u brijunskom krajobrazu s autohtonim raslinjem, mediteranskom makijom, livadama na kojima bezbrižno pasu jeleni lopatari i mufloni: OBILAZAK OTOKA TURISTIČKIM VLAKOM, i upoznavanje s bogatom poviješću otočja koji pamti život najvećih kopnenih gmazova prije 120 milijuna godina i traje u neprekinutom slijedu do danas, polusatni predah za osviježenje i kupovinu suvenira. Posjeta crkvi Sv. Germana iz XV. st. u kojoj se nalaze kopije spomenika pisanih glagoljicom te originali crno- bijeli rimski mozaik iz zaljeva Verige. Izložba fotografija Josipa Broza Tita na Brijunima govori o jednom razdoblju naše prošlosti, a izložba je je posvećena   posljednjem vlasniku otoka P. Kupelwieseru… U 19,00 sati povratak brodom u Fažanu. Iskrcaj iz broda, kraći predah, te nastavak vožnje prema mjestu polaska. Uz kraća stajanja na putu predviđeni dolazak  u kasnijim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO UČENIKU NA 40  PLAĆENIH MJESTA

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu,
  • stručne  pratitelje grupe,
  • izleti i razgledi prema programu,
  • posjeta i razgled grada Pule
  • razgled grada Pule u pratnji lokalnog vodiča
  • posjeta i ulaznice za NP BRIJUNI,
  • jamčevina i osiguranje od odgovornosti,
  • troškove organizacije i realizacije

KALKULACIJA CIJENA:

Program je rađen na osnovi 40 plaćenih mjesta. U slučaju manjeg broja putnika, organizator pridržava pravo korekcije cijene.

PUTNO OSIGURANJE:

U skladu sa Zakonom o pružanju usluga u turizmu, dužni smo Vam ponuditi osiguranje od posljedica nesretnog slučaja,osiguranje od otkaza putovanja – 3,2% od ukupne cijene aranžmana.

OTPLATA ARANŽMANA:

Aranžman je moguće platiti u više mjesečnih obroka: gotovinom, internet bankarstvom ili uplatom na ž-r organizatora – najkasnije 7 dana prije polaska.

OSTALI UVJETI:

Uz ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA putničke agencije Licitar travel.

Related Posts