GORNJE MEĐIMURJE

GORNJE MEĐIMURJE

Polazak ispred škole u 7:00 sati. Vožnja do Varaždina. Po dolasku odlazak na razgled grada u pratnji vodiča koji  počinje na čuvenom Varaždinskom groblju, jednom od najljepših u Europi, izuzetnoj sintezi hortikulture i umjetničkih spomenika. Slijedi razgled povijesne barokne jezgre: crkva Sv. Nikole, palača Patačić, Korzo s vijednicom, Katedrala, Franjevački trg sa samostanom i spomenikom  Grguru Ninskom, palača Hercer, Trg Miljenka Stančića s palačom Sermage. Razgled završavamo  kod velebnog varaždinskog Starog grada. Nakon kraćeg odmora, nastavak vožnje prema Čakovcu. Po dolasku razgred grada Zrinskih; crkva Sv. Nikole, pješačka zona i stara jezgra grada, spomenici Zrniskima,… Nakon razgleda nastavak vožnje prema GORNJEM MEĐIMURJU… Prvo naše

odredište:DEGUSTACIJA VINA: OBITELJ HAŽIĆ na JUROVČAK BREGU: 4 degustacije vina uz čips od jabuka i domaći kruh sa bučinim uljem u trajanju od 90 minuta.

Nakon degustacije: POTRTI KOTACJUROVČAK BREG…. ručak, u ugodnom ambijentu restorana i specijalitete međimurskog kraja. Odmor nakon ručka, te odlazak na FARMU JELENA …  Nedaleko od Termi Sveti Martin, na živopisnim brežuljcima i u prekrasnom okruženju, nalazi se Farma jelena. Zaljubite se u pitome jelene lopatare, muflone i divlje svinje koje će strpljivo čekati da ”okinete” savršeni selfie ili pak obiteljsku fotografiju za pamćenje! Povratak  u dogovoru sa grupom.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

Cijena uključuje:

-prijevoz turističkim autobusom- GRATIS OD AGENCIJE

-stručni vodič: Gđa. Katica BOMEŠETAR-HERCEG- GRATIS OD AGENCIJE

-RAZGLED GRADOVA VARAŽDIN, ČAKOVEC I RAZGLED GORNJEG MEĐIMURJA,- GRATIS OD AGENCIJE

-DEGUSTACIJA 4 VRSTE VINA U VINSKOM PODRUMUKOD OBITELJI HAŽIĆ: sa čipsom od jabuka, degustacijom soka od jabuka, domaćim kruhom sa bučinim uljem u trajanju od 90 minuta, PO OSOBI 40 KN.

-ORGANIZIRANI RUČAK – RESTORAN POTRTI KOTAČ- SPECIJALITEI MEĐIMURSKOG KRAJA – PO OSOBI 80 KN.

-POSJETA I ULAZNICE ZA FARMU JELENA,10 KN.

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

Related Posts