ČAKOVEC – SVETI MARTIN NA MURI

GORNJE MEĐIMURJE- EUROPSKA DESTINACIJA IZVRSNOSTI

1. dan  ČAKOVEC- SVETI MARTIN NA MURI

Polazak autobusom  u 7:00 sati. Vožnja sa jednim kraćim stajanjem na putu do Čakovca. Po dolasku šetnja i razgled grada: Gospodarski i kulturni uspon Čakovca počinje 1546. kada dolazi u posjed obitelji Zrinski. Vlasnikom utvrde 1547. godine postaje Nikola Šubić Zrinski Sigetski kada ovaj castrum postaje znamenit po graditeljskoj raskoši, a slavan po europskome kulturnom duhu. Taj sjaj nastavljaju i njegovi potomci. Ne čudi stoga da je u slobodarskoj hrvatskoj svijesti grad Čakovec oduvijek bio – grad Zrinskih…. razgled Župne crkve Sv.Nikole. Nakon šetnje i kraćeg odmora, vožnja prema GORNJEM MEĐIMURJU…pitomom krajoliku na čijim se brežuljcima beru najbolje sorte vina…. Dolazak u Sv.Martin na Muri- TERME SVETI MARTIN. Smještaj u Apartmane Regina. Ručak. Nakon ručka vrijeme za kupanje i u bazenima, ukoliko vas vrijeme posluži i na vanjskim bazenima Aquapark. Večera. Noćenje.

2. dan SVETI MARTIN NA MURI

Doručak. Nakon doručka odjava iz apartmana.  Odlazak na kupanje. Organizirani ručak u restoranu “Zlatna potkova “, te nastavak kupanja po želji grupe ili korištenje usluga Accredo centra – uz nadoplatu. Povratak  u dogovoru sa grupom.

CIJENA PO OSOBI NA 40 PLAĆENIH MJESTA

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu,
 • stručni pratitelj  na putovanju i za vrijeme boravka,
 • posjeta i razgled grada Čakovca,
 • smještaj na bazi 1 punog pansiona u APARTMANIMA ROGINA 3*** U SVETOM MARTINU NA MURI,
 • ulaznice za bazene u prvom danu- poludnevna ulaznica,
 • ulaznica za bazene u drugom danu- cjelodnevna ulaznica,
 • organizirani ručak u restoranu Zlatna potkova u drugom danu,
 • jamčevina i osiguranje od odgovornosti,
 • organizacija i realizacija putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene
 • fakultativne sadržaje: PO ŽELJI GRUPE:
  Accredo d.o.o.kontakt: 098426380
  Naši programi organizirani su kao kombinacija druženja, opuštanja, ali i natjecanja u ugodnom i uređenom ambijentu Accredo centra. Gosti raspoređeni u timove natječu se u raznim uzbudljivim disciplinama koje nisu baš svakidašnje.
  Event organiziran na ovakav način osigurava konstantan angažman sudionika (gostiju) te ne ostavlja mjesta za dosađivanje ili slično. Zahtjevnost aktivnosti prilagođavamo grupi te njezinoj strukturi.
  Svakoj grupi za potrebe druženja i opuštanja na raspolaganju je cjelokupna infrastruktura centra – terase, garderobe, dnevni boravak, tuševi, ležaljke za odmor, rashladni uređaji, kuhinja, pribor, roštilj…
  Gastronomski sadržaji mogu se organizirati na više načina te se posebno dogovaraju sa svakom grupom.
  Cilj nam je da svaki naš gost doživi jedinstveno iskustvo, prošire svoje vidike, nauči nove sportske vještine, opusti se i relaksira kroz cjelodnevno druženje. Naravno sve to na svježem zraku i prirodnom okruženju punom zelenila. Naše višegodišnje iskustvo, profesionalni pristup i posebna prilagodba svakoj grupi jamče jedinstven doživljaj prilikom posjeta našem centru.
  Brojne pohvale i preporuke naših dosadašnjih gostiju motiviraju nas da budemo još bolji te nam daju potvrdu da ustrajemo u svom jedinstvenom poslu. Vaše zadovoljstvo naša je najveća nagrada.
 • troškove osobnih narudžbi

KALKULACIJA CIJENA:

Program je rađen na osnovi 40 plaćenih mjesta. U slučaju manjeg broja putnika, organizator pridržava pravo korekcije cijene. Organizator zadržava pravo promjene objavljene cijene u slučaju promjene cijena smještaja, prehrane, goriva i dr. usluga, odn. u slučaju devalvacije kune.

PUTNO OSIGURANJE:

U skladu sa Zakonom o pružanju usluga u turizmu, dužni smo Vam ponuditi osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od otkaza putovanja.

OTPLATA ARANŽMANA:

Aranžman je moguće platiti u više mjesečnih obroka: gotovinom, internet bankarstvom ili uplatom na ž-r organizatora – najkasnije 7 dana prije polaska.

OSTALI UVJETI:

Uz ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA putničke agencije Licitar travel.

Related Posts